Glutenfria tekakor
- Ulrika H. Andersson
- 19 feb. 2023
- 1 min läsning
Uppdaterat: 4 apr. 2024
Enkla och goda tekakor, helt utan mjöl eller socker. Brödet kan även användas som wraps. Dessa passar perfekta för dig som äter lågkolhydratkost (LCHF). (9 st)

Ingredienser:
3 ekologiska ägg
100 gr färskost
1/2 msk fiberhusk
1 tsk bakpulver
en nypa salt
Tillagning:
Vispa äggvitorna till ett hårt skum i bunke 1
Blanda äggulor och ost i bunke 2.
Rör i fiberhusk, bakpulver & en nypa salt i bunke 2
Rör försiktigt ner äggvitorna från bunke 1 i bunke 2.
Klicka ut 9 st rundlar på en bakplåtsklädd plåt.
In i ugn på 150 grader i ca 20-25 min (beroende på ugn)
Comments