top of page

Glutenfria tekakor

Uppdaterat: 4 apr. 2024

Enkla och goda tekakor, helt utan mjöl eller socker. Brödet kan även användas som wraps. Dessa passar perfekta för dig som äter lågkolhydratkost (LCHF). (9 st)


glutenfria tekakor

Ingredienser:

  • 3 ekologiska ägg

  • 100 gr färskost

  • 1/2 msk fiberhusk

  • 1 tsk bakpulver

  • en nypa salt


Tillagning:

  1. Vispa äggvitorna till ett hårt skum i bunke 1

  2. Blanda äggulor och ost i bunke 2.

  3. Rör i fiberhusk, bakpulver & en nypa salt i bunke 2

  4. Rör försiktigt ner äggvitorna från bunke 1 i bunke 2.

  5. Klicka ut 9 st rundlar på en bakplåtsklädd plåt.

  6. In i ugn på 150 grader i ca 20-25 min (beroende på ugn)




Comments


HÄLSOKLUBB

Följ oss på sociala medier

  • Twitter - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle

Informationen som tillhandahålls på den här sidan är inte avsedd för att ersätta professionell medicinsk rådgivning och sjukvård. Rådgör alltid med din läkare eller hälsocoach innan du gör några större förändringar i din livsstil. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kosthållning.

© HÄLSOKLUBB – All rights reserved 2025

bottom of page